Meistä

Euro Tattoo Supply, lyhyesti E.T.S, luotiin vuonna 2014 takaamaan edullinen vaihtoehto cartridgeneulojen monopolisoituneille markkinoille.

Kymmenen vuoden kokemus on osoittanut että kaikkea hienoa mitä internetistä löytää ei pysty hankkimaan tai tuotteen todellinen käyttöarvo voi osoittautua pettymykseksi. Sen lisäksi tuote voi olla liian kallis ja prosessi liian aikaa vievää, ja tuotteen lopullinen hinta on usein määrittelemätön.

Näistä syistä meissä heräsi halu tarjota artisteille vaihtoehto joka mahdolistaisi sen ajan, energian ja rahan investoimisen itse työhön, joka muuten menisi tarvikkeiden tilaamiseen.

Näin ajat todellista etuasi ja vältät ajan ja rahan tuhlaamista. Me tarkkailemme jatkuvasti mitä tapahtuu cartridge markkinoilla, joten testaamme uusia neuloja ja tarvikkeita, emmekä tee sitovia sopimuksia minkään valmistajan kanssa. Noudatamme tätä periaatetta ylläpitääksemme parhainta hinta-laatusuhdetta. Yksi tärkeimmistä E.T.S :in periaatteista on nopea toimitusaika.

Tämä tarkoittaa ettemme pidä nettisivuillamme näytillä tuotteita joita ei ole varastossa tai joita emme pysty lähettämään sinulle 24:n tunnin sisällä. E.T.S:in päätoimipiste ja varasto sijaitsevat Virossa, Tallinnan keskustassa.

Sijaitsemme EU alueella, joten meiltä tilaaminen ei sisällytä ylimääräistä paperityötä, tullausongelmia, ja ennalta mainitsemattomia lisäkustannuksia. Nettisivuille listattujen tuotteiden hinnat ovat lopullisia, eivät neuvoteltavissa, ja ilman arvonlisäveroa. Päätoimipistemaan (Viro) verolainsäädännön vuoksi arvonlisäveroa ei lisätä hintaan. Lähetysmaksu on 12€, lähetyksen koosta riippumatta. Lähetysmaksu sisältää pakkaus, kuljetus ja postitusmaksun.

Asiakkaat Latviassa, Liettuassa ja Virossa vastaanottavat lähetykset Omnivan pakettiautomaattien kautta. Yleensä aika tilauksen maksamisen ja vastaanottamisen välissä on noin 24-36 tuntia. Suomessa asiakkaita palvelee SmartPost, Itella (Posti) pakettiautomaattien kautta tai paikallinen postikonttori, asiakkaan edun mukaan. Tilauksen maksun ja vastaanottamisen väliin jäävä aika on yleensä noin 24-36 tuntia, mutta pitemmän matkan vuoksi Pohjois-Suomeen menevät paketit saapuvat yleensä 48-60 tunnin sisällä.

Kaikki tilaukset ovat jäljitettävissä verkossa reaali-ajassa, ja helposti paikannettavissa lähetystunnuksen avulla.

Asiakastukemme palvelee teitä Englanniksi, Venäjäksi ja Suomeksi sähköpostitse osoitteessa info@eurotattoosupply.com , needlecartridges@gmail.com , Viberissa, +372 58602825, sekä Eurotattoosupply:n Facebooksivulla.

Vastaamme yhteydenottoihin niin nopeasti kuin mahdollista, mikä yleensä tarkoittaa välittömästi.

E.T.S - EuroTattooSupply.com © 2017