Sopimusehdot

EuroTattooSupply.com - E.T.S :n verkkokaupan sopimusehdot

1 Yleistä sopimusehdoista ja EuroTattooSupply.com - E.T.S :stä

1.1 Yritys
EuroTattooSupply.com - E.T.S 
Salon Trade OU
Ahtri 12 
10151 TALLINN
VIRO
(jäljempänä ”eurotattoosupply.com”)

Sähköposti: needlecartridges@gmail.com
Puhelin: +372 56995600
1.2 Määritelmät ja soveltamisala

Nämä eurotattoosupply.comn verkkokaupan sopimusehdot (”Sopimusehdot”) koskevat kaikkia eurotattoosupply.comn verkkokaupan (http://www.eurotattoosupply.com) kuluttaja-asiakkaita (jäljempänä ”Asiakas”). Tekemällä tilauksen eurotattoosupply.comn verkkokaupassa Asiakas hyväksyy nämä Sopimusehdot, eurotattoosupply.comn yksityisyydensuojan ja verkkosivujen käyttöehdot. eurotattoosupply.com pidättää oikeuden muuttaa näitä Sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden ja eurotattoosupply.comn välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä Sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

2 Maksut

2.1 Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupan hinnat ovat euroissa (EUR) ja ei sisältää Suomen arvonlisäveroa. 

2.2 Hintojen muutokset
eurotattoosupply.com varaa oikeuden muuttaa verkkokaupan tuotteiden hintoja ilman eri ilmoitusta. Hintojen muutokset eivät vaikuta voimassa oleviin tilauksiin. Jos hinnoissa on selviä virheitä, tuotteita ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan katsoa Asiakkaan ymmärtäneen hinnan virheellisyys.
2.3 Maksutavat
eurotattoosupply.com hyväksyy useita maksutapoja Maksekeskus OU:n kautta.
Tällä hetkellä seuraavien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat maksaa verkkopankissa: OP, Sampo Pankki, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken.
3 Tilaukset

3.1 Tilattavat tuotteet
Vain tuotteet, jotka on merkitty ”Varastossa”, ovat tilattavissa. ”Ei saatavilla” -merkinnällä varustettuja tuotteita ei voi tilata. eurotattoosupply.com pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, jos varastosaldossa on virhe Asiakkaan tehdessä tilauksen. Jos eurotattoosupply.com ei pysty toimittamaan tuotetta tilausvahvistuksen mukaisesti, Asiakkaaseen ollaan yhteydessä ja Asiakkaalla on mahdollisuus perua tai muuttaa tilaustaan. eurotattoosupply.com ei ole velvollinen toimittamaan vaihtoehtoista tuotetta, jos tuotetta ei ole saatavilla tai sen saanti on viivästynyt. Jos Asiakas tilaa useampia tuotteita, eurotattoosupply.com toimittaa tuotteet vain, jos kaikki tuotteet löytyvät varastosta. eurotattoosupply.com ei lähetä osatoimituksia.
3.2 Tuotteiden kuvat
Verkkosivuilla olevat tuotekuvat on tarkoitettu vain havainnollistamaan tuotteita. Tuotteet saattavat poiketa hieman verkkosivuilla olevista kuvista, eivätkä ne sisällä mitään kuvissa näkyviä lisävarusteita, ellei tuotteen kuvauksessa toisin mainita. Havaittavat erot verkkosivujen kuvien ja tuotteiden välillä eivät oikeuta palautukseen. Kuvissa tuotteet esitetään koottuina, mutta ne saattavat edellyttää kokoamista.
3.3 Tilauksen käsittelyaika
eurotattoosupply.com pyrkii lähettämään tilaukset 1-2 työpäivän sisällä maksun saapumisesta. Jos käsittely kestää pidempään kuin 5 työpäivää, Asiakkaalle lähetetään ilmoitus. eurotattoosupply.comn on täytettävä sopimus 30 päivän kuluessa. Jos Asiakkaan tilausta ei voida toteuttaa, Asiakkaalle hyvitetään 30 päivän sisällä.
4 Ylivoimainen este

eurotattoosupply.com ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu eurotattoosupply.comn vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota eurotattoosupply.com ei voi kohtuudella voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi kapinaa, tuonti- tai vientikieltoja tai yleisen kuljetuksen keskeytymistä ja niin edelleen. Ylivoimaisen esteen jatkuessa yli kolme kuukautta sekä eurotattoosupply.comlla että Asiakkaalla on oikeus perua tilaus. eurotattoosupply.com ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisen esteen tai sen aiheuttaman viivästyksen Asiakkaalle aiheuttamaa vahinkoa tai kustannuksia.
5 Toimitukset

5.1 Toimitustietojen oikeellisuus asiakkaan vastuulla
Asiakas vastaa oikeiden ja selkeiden toimitustietojen antamisesta eurotattoosupply.comlle. Jos lähetys palautuu kuljetusyritykseltä väärien toimitustietojen takia, Asiakkaalta veloitetaan toimitus- ja käsittelykulut uudestaan. eurotattoosupply.com ei ole vastuussa väärien tai epäselvien toimitustietojen takia väärin toimitetuista lähetyksistä.
5.2 Kadonneet tai vaurioituneet toimitukset
Kadonneet ja vaurioituneet toimitukset hoidetaan tapauskohtaisesti.
5.3 Tuontitullit- ja verot
Asiakas on vastuussa mahdollisista tuontitulleista ja -veroista.
5.4 Toimituskulut ja -ajat
Toimitus- ja käsittelykulut lisätään automaattisesti Asiakkaan tilaukseen tilauksen painon ja annettujen toimitustietojen perusteella. Katso tuoreimmat tiedot osoitteesta www.eurotattoosupply.com kohdasta “Toimitustavat”.
6 Palautukset

6.1 Palautusaika
Käyttämättömät tuotteet saa palauttaa ilman syytä 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Paketin saa avata ja tuotteeseen saa tutustua, mutta tuotetta ei saa käyttää.
6.2 Hyvitys
Palautetusta tuotteesta maksetaan täysi hyvitys toimituskulut mukaanlukien 30 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanottamisesta jos:
- tuote on palautettu 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta, tai
- tuote on palautettu takuuaikana korjausta varten eikä sitä voi korjata tai korvata 30 päivän sisällä.
6.3 Palautusten toimituskulut
Halutessaan Asiakas voi peruuttaa kaupan ja palauttaa tilauksen kohdassa 5.1 mainitun 14 päivän sisällä ilman kustannuksia. Tällöin Asiakkaan on noudatettava tuotteen paketissa mukana tulevia palautuslomakkeen ohjeita.
Jos Asiakas palauttaa tuotteen sen virheellisyyden takia, eurotattoosupply.com hyvittää Asiakkaalle palautuskulut todennettuaan virheen.
6.4 Vialliset tuotteet
On Asiakkaan vastuulla tarkastaa vastaanotetut tuotteet neljän kuukauden kuluessa toimituksesta. Kaikista vioista tai virheistä tulee ilmoittaa eurotattoosupply.com lle kahden kuukauden sisällä niiden löytymisestä. Jos virhe ilmenee kuuden kuukauden kuluessa tavaran luovutuksesta, virheen oletetaan olleen tavarassa jo luovutushetkellä, ellei toisin todisteta ja ellei tämä oletus ole laitteen luonteen tai virheen luonteen vastainen. Jos virhe huomataan yli 6 kuukauden jälkeen, Asiakkaan on todistettava, että virhe ei ollut tuotteessa vastaanottohetkellä.
6.5 Vastuu kuljetuksessa vaurioituneista tuotteista
Kaikki tuotteemme lähetetään varastolta testattuina ja täysin toimivina. Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet käsitellään tapauskohtaisesti.
6.6 Asiakas vastuussa palautettavan tuotteen pakkaamisesta
Jos asiakas palauttaa tuotteen, se tulee pakata huolellisesti, jotta se ei vaurioidu kuljetuksessa. eurotattoosupply.com suosittelee käyttämään aina tuotteen alkuperäistä pakkausta.
6.7 Palautusprosessi: yhteydenotto sähköpostilla
Ennen palautusta ota eurotattoosupply.coman yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen returns@eurotattoosupply.com ilmoittaaksesi palautuksesta ja ratkaisuvaihtoehtojen selvittämiseksi. Suosittelemme myös ilmoittamaan eurotattoosupply.comlle palautuksen lähettämisen jälkeen, jotta se otetaan asiaankuuluvasti vastaan.
6.8 Palautusosoite
Palautukset lähetetään osoitteeseen:
EuroTattooSupply.com - E.T.S 
Salon Trade OU
Ahtri 12 
10151 TALLINN
VIRO

7 Takuu ja virhevastuu

7.1 Takuun ehdot
Asiakas on vastuussa tuotteen mukana lähetettävien käyttöohjeiden huolellisesta noudattamisesta. eurotattoosupply.coma ei voi pitää vastuullisena väärinkäytöstä tai sen seurauksista. 
EU:n lakien mukaan myyjä on vastuussa tuotteen virheistä kaksi vuotta. Jos tuotteen vika tai virhe ei johdu väärinkäytöstä tai tuotteen muokkaamisesta ja eurotattoosupply.com todentaa vian, eurotattoosupply.com korvaa tai korjaa tuotteen.
Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen reklamoidessaan tuotteesta.
7.2 Ilmoitettujen virheiden todentaminen
eurotattoosupply.com pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut viat tai virheet. eurotattoosupply.com varaa testaamiseen ja vian todentamiseen 3-5 työpäivää tuotteen vastaanottamisesta. Kaikki hyvitys- ja korvaustoimet odottavat testin tulosta.
7.3 Korjausjakso
Vian todentamisen jälkeen eurotattoosupply.com varaa 30 päivää tuotteen korjaukseen tai korvaamiseen.
7.4 Reklamaatiot
Vain kirjalliset reklamaatiot käsitellään. Vapaamuotoisen valituskirjelmän voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@eurotattoosupply.com tai kirjeenä osoitteeseen:
EuroTattooSupply.com - E.T.S 
Salon Trade OU
Ahtri 12 
10151 TALLINN
VIRO
8 Erimielisyydet

8.1 Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka
Kaikkiin näistä Sopimusehdoista syntyviin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Jos näistä Sopimusehdoista syntyvää erimielisyyttä ei saada sovittua yhteisellä sopimuksella, riita käsitellään Virossa, Tallinnan käräjäoikeudessa.
9 Yksityisyydensuoja ja turvallisuus

9.1 Maksut
Maksekeskus OU käsittelee kaikki eurotattoosupply.comn verkkokaupan maksut. Kaikki maksuihin liittyvät tiedonsiirrot ovat SLL-suojattuja. Asiakas näkee selaimessaan suojauksesta kertovan symbolin, lukon kuvan. Se tarkoittaa, että ulkopuolisilla ei ole pääsyä asiakkaan tietoihin. Maksekeskus OU ei tallenna tietoja maksajan pankista, pankkikortista tai henkilöllisyydestä. Maksutiedot välitetään suoraan valitulle maksutavan tarjoajalle.
9.2 Yksityisyydensuoja
eurotattoosupply.com kerää ainoastaan tiedot, jotka ovat tarpeen nopean ja tehokkaan tilausprosessin tarjoamiseksi asiakkaalle. Asiakkaan tiedot tallennetaan turvallisesti, niitä käsitellään tietoturvan edellyttämällä tavalla, eikä tietoja anneta millekään kolmansille osapuolille. Lisätietoja yksityisyydensuojasta voit lukea eurotattoosupply.comn sivuilla osoitteessa www.eurotattoosupply.com.

E.T.S - EuroTattooSupply.com © 2017